«Vi må være sikre på vår habilitet og tenke: Hva er best for samfunnet?»

Ordfører Rita Ottervik understreker at både Ap og kommunen har regler om at når du står nært noen, eller har økonomiske fordeler, så skal du ikke være med i behandlingen av sakene.

Hadde vi gjort som rådmannen anbefalte, ville vi hatt en større boligprisvekst er min påstand, sier ordfører Rita Ottervik etter Adresseavisen oppslag om hvordan Overvik-aktørene fikk det som de ville.  Foto: jens petter søraa

Adresseavisen fortalte i går historien om hvordan jordbrukslandet Overvik, som etter planen skulle vernes, i rekordfart ble omregulert til et boligområde med blokker og småhus. I dette intervjuet sier ordfører Rita Ottervik (Ap) at hun ikke ønsker å legge seg opp i de private relasjonene de enkelte bystyremedlemmene har, men hun understreker at kommunen har tydelige habilitesregler som følges.