Bystyrets Israel-boikott:

- Lykke driver med desinformasjon

- Geirmund Lykke driver desinformasjon rundt vedtaket om å boikotte varer og tjenester som israelerne produserer på okkuperte områder.

SVs kommunalråd, Ottar Michelsen, mener KrFs Geirmund Lykke sprer desinformasjon om bystyrets vedtatte boikott av israelske varer og tjenester produsert på folkerettsstridige okkuperte områder.  Foto: TERJE SVAAN

SVs kommunalråd Ottar Michelsen reagerer kraftig på uttalelsene KrFs Geirmund Lykke kom med etter at bystyret torsdag kveld vedtok å boikotte innkjøp av varer og tjenester som er produsert på områder Israel har okkupert i strid med folkeretten. Lykke sa til Adresseavisen at vedtaket betyr at Trondheim kommune ikke kan ta imot palestinske kunstnere fra Vestbredden eller besøke Trondheims vennskapsby Ramallah.