Hun blir ny oppvekstdirektør

Camilla Trud Nereid (53) er tilbudt jobben som kommunaldirektør for oppvekst og utdanning i Trondheim.

Camilla Trud Nereid, dekan ved Fakultet for lærer- og tolkeutdanning ved NTNU vil bli ny kommunaldirektør for oppvekst og utdanning i Trondheim. 

Saken oppdateres.

- Vi ser fram til å få Camilla Trud Nereid på plass på rådhuset. Hun er en erfaren leder med bred kompetanse som vil kunne styrke ledergruppa i kommunen, sier rådmann Morten Wolden i en pressemelding.

I august sluttet Gunn Røstad som kommunaldirektør for oppvekst og utdanning i Trondheim. Stillingen ble lyst ut like etterpå.

11 personer søkte, blant dem Camilla Trud Nereid, som i dag er dekan ved Fakultet for lærer- og tolkeutdanningen ved NTNU. Denne stillingen har hun hatt de siste fem årene.

Her kan du se hvem andre som søkte.

Nereid har tidligere vært leder ved Museet i Erkebispegården/Nidaros domkirkes restaureringsarbeider, undervisningsleder ved Bergens sjøfartsmuseum og avdelingsdirektør ved Nasjonalt senter for realfagsrekruttering/Renatesenteret ved NTNU.

Camilla Trud Nereid har doktorgrad fra NTNU/Norges forskningsråd. Hun er utdannet lektor med opprykk fra Universitetet i Bergen, NTNU og Universitetet i Ankara.

På forsiden nå