Bygger fremtidens høyskolebygg på Brattøra

Klima- og miljøminister Vidar Helgesen la tirsdag ned grunnsteinen for det nye miljøbygget til Handelshøyskolen BI på Brattøra i Trondheim.

Grunnstein: Tirsdag ble grunnsteinen til Handelshøyskolen BI lagt ned. F.h: rektor Inge Jan Henjesand, adm.dir. Arve Regland i Entra, klima- og miljøminister Vidar Helgesen, Ida Jodanovic, styreleder i Study Trondheim og velferdstingsleder og Ragnhild Svendsen Rød, BI-student og ansvarlig for studentpolitikk. 

Ved hjelp av blant solceller på taket og nye teknologiske løsninger skal dette bli et miljøbygg i verdensklasse, lover byggherre Entra. Handelshøyskolen BI – campus Trondheim – skal stå ferdig til skolestart i august 2018, klar til å kunne ta imot om lag 1650 studenter og 25 ansatte. Bygget på Brattørkaia er totalt på 8400 m², fordelt på fem etasjer.