Bjørnar Moxnes (Rødt):

- Kommersielle aktører har hatt fritt spillerom

- Kommersielle barnehageaktører har hatt et altfor fritt spillerom i norske kommuner. Heldigvis har Trondheim nå satt ned foten. Disse har skapt seg profitt på våre skattepenger.

Leder i Rødt, Bjørnar Moxnes, er glad for at Trondheim kommune har bestemt seg for å gjøre det vanskeligere for kommersielle barnehageaktører å etablere seg. - Disse kjedene har hatt et altfor stort spillerom i mange år, sier Moxnes. 

Bjørnar Moxnes, leder i Rødt, er svært tilfreds med at Trondheim kommune nå setter ned foten, og sier at de ikke lenger ønsker at private, kommersielle barnehager skal etablere seg i Trondheim. Rødt-lederen mener kommersielle aktører slipper for lett til rundt om i kommunene, og at de for lenge har fått lov til å berike seg på kommunale overføringer.