Oppfordret til drap på Listhaugs Facebook-side:

Statsministeren:- Regjeringen har diskutert kommentarfeltene

Statsminister Erna Solberg mener likevel at Sylvi Listhaug slår hardt ned på hatefulle ytringer på Facebook.

Oppfordring om drap og henrettelse lå i flere dager som kommentar på et innlegg på Facebook-siden til innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp). Statsminister Erna Solberg mener Listhaug slår hardt ned på slike kommentarer, og forklarer at det kan være krevende å holde kontroll med alle kommentarer til enhver tid. 

- Oppfordring til drap er fullstendig uakseptabelt og kan ikke forsvares uansett. Listhaug har flere ganger tatt avstand til hatefulle ytringer på Facebook. Hun har også regler som ligger ute på siden som tydelig viser at det er ikke greit. Jeg vet at Listhaug slår hardt ned på det, og slike kommentarer blir fjernet og personer blir utestengt, selv om det av og til tar noe tid før de rekker over det, sier statsminister Erna Solberg.