Nominasjon i Sør-Trøndelag Høyre:

Dette blir de nye høyretoppene

Stortingsrepresentant Torhild Aarbergsbotten vil ikke lenger stå på Høyres liste. Det betyr at Linda H. Helleland, Mari Holm Lønseth og Ove Vollan blir de tre listetoppene.

Dette blir trolig Sør-Trøndelag Høyres listetopper foran stortingsvalget. Linda H. Helleland, til høyre, vil toppe listeforslaget fra nominasjonskomiteen. Mari Holm Lønset, til venstre, foreslås på andreplass. Rissa-ordfører Ove Vollan, havner trolig på tredjeplass når nominasjonsmøtet har sagt sitt 4. mars. 

- Etter nøye vurdering trekker jeg meg fra å stå på stortingslista for Høyre. Jeg savner dypt og inderlig å være mer hjemme i Trøndelag. Jeg savner turene på hullete veier, møte mennesker på hurtigbåten, delta i diskusjonen om ferjer og hvordan vi skal få de beste videregående skolene i Trøndelag. Det finnes ikke en mer spennende region enn Trøndelag, og jeg ønsker å delta fullt og helt i debatten om hvordan vi kan bygge regionen på en best mulig måte, sier Aarbergsbotten.