Senterpartiets landsmøte:

Krever omkamp om jordvern og grønn strek i Trondheim

Senterpartiets Marte Løvik krever at alle saker i forbindelse med planen for grønn strek og jordvern i Trondheim behandles på nytt.

Senterpartiets gruppeleder i Trondheim, Marte Løvik (i midten), mener hele prosessen rundt planen for grønn strek og jordvern i Trondheim må behandles på nytt. - Elementer i denne saken har skapt så liten tillit til det politiske systemet at vi må behandle den på nytt for å gjenreise tilliten, sier Løvik. 

- Avsløringer i Adresseavisen den siste tiden har sådd mye usikkerhet omkring hele prosessen rundt jordvern og grønn strek. Det kan vi ikke leve med. Dersom vi skal gjenreise tilliten til de folkevalgte i Trondheim, som nå er tynnslitt, så må disse spørsmålene opp til ny politisk behandling.