800 barn inviteres til Science Camp

Den verdenskjente fysikeren Stephen Hawking har et sterkt ønske om å møte skoleelever når han kommer til Trondheim, og dersom helsa holder vil han holde en egen forelesning for barn og unge.

Trondheim kommune har satt sammen et program med mange ulike gratis aktiviteter som skoleelever fra 5. til 10. trinn kan melde seg på. Her gjøres et kjemi-, biologi- og fysikkforsøk på Skolelaboratoriet.  Foto: TRONDHEIM KOMMUNE

Et møte med den legendariske fysikeren er ett av tilbudene fra Trondheim kommune til skoleelevene i forbindelse med Starmus-festivalen i juni. Til sammen 250 elever i grunnskolen og 250 elever i videregående skole får muligheten til å møte Hawking på Gløshaugen. I tillegg tilbyr kommunen en rekke gratis aktiviteter som elever fra 5. til 10. trinn kan melde seg på i Science Camp, som vil foregå 19. til 23. juni.