Blir skremt av syklister i Bymarka

Historiene går om syklistene i marka: Turgåere må hoppe ut av stiene for å unngå å bli kjørt ned. Folk snakker om manglende folkeskikk og turstier som ødelegges.

Ingeborg Fjetland kom fra Elgsethytta da vi snakket med henne. Der hadde hun vært sammen med en gjeng turfolk som hadde diskutert onsdagens debattinnlegg i Adresseavisen. 

- Jeg skulle ønske det var en deling av marka, og at syklistene hadde egne stier. Det er vanskelig med både fotfolk og syklister sammen på smale stier i marka. Noen syklister er veldig høflige, men jeg har opplevd det motsatte også. Noen sykler veldig fort og da blir jeg skremt. For meg som både ser og hører litt dårlig er det ikke så lett å oppfatte at de kommer. Og det er trist å se at en del stier blir ødelagte, sier Ingeborg Fjetland.