Tildelingen av rehabiliteringsmidler:

Helse Midt-Norges oppførsel i Rissa vekker reaksjoner

- Det er ikke sånn at vi feirer at noen har tapt en konkurranse, sier fungerende administrerende direktør i Helse Midt-Norge.

Provoserer: Helse Midt-Norge sin uttrykte glede over kontraktinngåelsen med Unicare har fått tapende parter i andbudskonkurransen til å reagere. F.v. ordfører Ove Vollan i Rissa kommune, rådmann Vigdis Bolås, seniorrådgiver Tore Jo Nilsen i Helse Midt-Norge, divisjonsdirektør Trine Berntsen i Unicare, innkjøpssjef Bård Skage i Helse Midt-Norge og prosjektleder Vidar Johansen i Rissa kommune.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Tirsdag 25. juli skrev Adresseavisen om den nye kontrakten som er inngått mellom Unicare og Helse Midt-Norge, som innebærer at det igjen blir aktivitet på Hysnes fort i Rissa. Kontrakten, som ble signert torsdag 20. juli, sier at Unicare får drive 38 døgnplasser for rehabilitering i lokalene til tidligere Hysnes helsefort.