Studenter om opptaket til linjeforeningen Smørekoppen:

- Det var fysisk og psykisk utfordrende

I sju timer tirsdag gikk de fra oppgave til oppgave for å bli med i linjeforeningen. Det endte med at én student ble alvorlig skadet etter å ha drukket eddik.

Opptak i linjeforeningen: Dagen etter at flere studenter havnet på sykehus, fortsetter opptaket av årets studenter til linjeforeningene. De synger, løser ligninger i kor, har bind for øynene og er skitne og tilsølte. 

Studentene som deltok, mener det skyldes en misforståelse at etsende 35 prosent eddik og husholdningseddik ble forvekslet. To maskinstudenter som deltok i opptaksprøven, forteller at de hele tirsdagen gikk fra post til post med ulike fysiske og psykisk krevende oppgaver. De er lei seg for at noen av medstudentene ble syke.