- Jeg har vært i kontakt med ham, men helt kort. På grunn av skadene hadde han dårlig stemme, og fikk ikke snakke noe særlig i telefonen, sier dekan Olav Bolland ved institutt for ingeniørvitenskap til Adresseavisen.

Av de 15 NTNU-studentene som måtte på sykehus etter eddikforgiftningen tirsdag, ligger en mann i 20-årene fortsatt på intensivavdelingen ved St. Olavs Hospital.

- Han var ved godt mot

Han fikk alvorlige skader da han drakk 35 prosent eddikessens blandet ut med vann. Det skjedde under linjeforeningen Smørekoppens opptaksprøve.

- Jeg ringte og uttrykte min støtte og ønsket ham lykke til. Han var ved godt mot.

Bolland har håndtert mediekontakten til NTNU i forbindelse med eddikforgiftningen.

- Dagen har vært preget av veldig stor mediepågang. Ellers har vi vært i personlig kontakt med alle som har vært innlagt eller som måtte oppsøke legevakta.

- Må foregå forsvarlig

Onsdag formiddag beskrev han opptaksprøvene som positive sosiale arrangement, så lenge de foregår forsvarlig. Etter eddikforgiftningen har NTNU-ledelsen blitt nødt til å snakke med linjeforeningene om sikkerhet for å unngå personskader.

- Vi har informert studentene som var på arrangementet i går om hva som er status, og har også vært i kontakt med andre linjeforeninger. Vi har bedt om at arrangement som skal skje i dagene fremover må foregå på en forsvarlig måte, sier Bolland.