Åpner Nidarosdomen for solidaritet med Palestina

For andre gang åpner Nidarosdomen dørene for en markering til støtte for Palestina. Kulturdugnaden «50 år for mye» onsdag kveld, - «for okkupasjonens ofre», skaper strid.

For første gang åpner Nidarosdomen dørene for en markering til støtte for Palestina med kulturdugnaden «50 år for mye» onsdag kveld. - 14 artister og ensembler ønsker å støtte de palestinske ofrene og understreke viktigheten av at landet igjen blir fritt, forteller kapellan Beate Iren Lerdahl (t.v.) og Eli Væhre i Palestinakomiteen i Trøndelag  Foto: Christine Schefte

Konserten, som markerer at det er 50 år siden Palestina ble okkupert av Israel, arrangeres av Nidaros domkirke og Vår Frue menighet, Palestinakomiteen Trøndelag og Transform-Trondheim Internasjonale Festival.