Midt-Trøndelag regionråd:

Frykter blindsona mellom Trondheim og Steinkjer

Levanger, Verdal og Stjørdal går sammen i et nytt regionråd. Slik vil de sikre at de blir en maktfaktor i nye Trøndelag.

Ser mot kommunegrensefjellet: Tre ordførere står på Forbordfjellet på Skatval i Stjørdal og peker mot Hermannssnasa. Fjelltoppen på 1035 moh ligger akkurat på grensa mellom Verdal og Meråker, men ved foten av fjellet går også kommunegrensa til Levanger og Stjørdal. Fra venstre: Robert Svarva (Levanger), Ivar Vigdenes (Stjørdal) og Bjørn Iversen (Verdal). 

Tre ordførere står på Forbordfjellet på Skatval i Stjørdal og peker mot Hermannssnasa. Fjelltoppen på 1035 moh. ligger akkurat på grensa mellom Verdal og Meråker, men ved foten av fjellet går også kommunegrensa til Levanger og Stjørdal. De ser utover det de kaller for mellomlandet – landskapet mellom den nye fylkeshovedstaden Steinkjer og storbyen Trondheim. De danner regionråd for å ha makt i nye Trøndelag fylkeskommune.