For fire år siden startet Aina Berg (52) opp Kafén i Ila på egen hånd. Nå velger hun å legge ned driften.

- Det har vært fire veldig artige år, med massevis av herlige og koselige kunder. Men dessverre har det ikke vært mange nok. Kundegrunnlaget har vært for lite og jeg har nesten ikke kunnet ta ut lønn, forteller Berg.

Ila manglet en dagkafé

Hun startet kafeen fordi hun mente Ila manglet en koselig dagkafé.

- Det var nok av steder som serverte pizza og burger på kveldstid, så jeg mente at jeg kunne fylle et hull i tilbudet i bydelen. Det ble tatt veldig godt i mot i starten, men mange potensielle gjester dro nok heller inn til sentrum der de fikk dekt flere behov på samme sted. Nå må jeg tenke mer på meg selv og få meg en fast og trygg inntekt, forklarer hun.

Fått ny jobb

Hun har nettopp takket ja til en jobb som demonstrasjonskonsulent i et firma som driver med promotering og salg i forbrukermarkedet.

- Det er veldig vemodig å avslutte kafévirksomheten og jeg håper virkelig noen ønsker å overta driften her. Jeg har allerede hørt at noen er interessert. Selv ser jeg veldig frem til nye utfordringer i en ny og spennende jobb, sier Berg, som avslutter sitt kaféliv i Ila med å holde åpent torsdag og fredag i neste uke.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.