Steinberget stenges fysisk for biltrafikk

Før vinteren setter inn skal fysiske sperrer være på plass i Steinberget i Trondheim.

Et mylder av folk, sykler og biler. Steinberget fremstår som rotete og uoversiktelig i morgenrushet. Det er forbudt for gjennomkjøring. Nå stenges veien fysisk. Bildet er tatt i vår.  Foto: Øyvind Lein

- Steinberget stenges med to bevegelige halvbommer, slik at renovasjon og nødutrykking kan komme gjennom ved behov. Vegen stenges nedenfor krysset med Benneches vei og Schnitlers vei. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra politiet og fra Ila skole om at veien er trafikkfarlig og at forbudet mot gjennomkjøring ikke respekteres. Vi har forsøkt med utvidet skilting, men dette har ikke bedret forholdene. Det er veldig mye ulovlig kjøring der, sier sivilingeniør ved byplankontoret Trond Bakke.