Lederteamet består av to fra tidligere Nav Nord-Trøndelag og fire fra tidligere Nav Sør-Trøndelag.

Det er blitt klart etter en intern rekrutteringsrunde, og Nav-fylkesdirektør Wigum er godt fornøyd med sitt lag.

Etter at det tidligere i år ble bestemt at det nye hovedkvarteret til Nav Trøndelag skal legges til Steinkjer, har hun vært på husjakt:

- Jeg har tenkt til å bo på Steinkjer deler av tiden, så jeg har skaffet meg en leilighet i Steinkjer sentrum, forteller Wigum.

Der ser hun for seg at hun blir rundt tre dager i uken, og at hun ellers er på reise i regionen, i partnerskapsmøter med rådmenn eller i Trondheim. Det blir mange sørtrøndere som pendler til Steinkjer de neste årene, som fylkesrådmann Odd Inge Mjøen.

- Odd Inge Mjøen og jeg har visst postkasse ved siden av hverandre, forteller Wigum.

Les også: Mange ønsker Nav-hovedkontor i Steinkjer, på bekostning av Trondheim

Dette blir avdelingsdirektørene:

Tidligere Frp-politiker Endre Skjervø blir en del av ledergruppa. Foto: Leif Arne Holme

Endre Skjervø: Avdelingsdirektør for samfunnsavdelingen.

Han er i dag avdelingsdirektør for HR og administrasjonsavdelingen ved Nav Nord-Trøndelag. Skjervø har erfaring fra både offentlig og privat sektor. Da han startet i Nav, kom han fra stillingen som rådmann i Namsskogan kommune. Skjervø er utdannet rørlegger, og har etterutdanning innen ledelse ved Nord Universitet.

Arve Winsnes blir med til Steinkjer.

Arve Winsnes: Avdelingsdirektør for tjenesteavdelingen.

Winsnes har vært avdelingsdirektør for fag- og utviklingsavdelingen ved Nav Sør-Trøndelag siden 2006 og er for tiden konstituert fylkesdirektør ved Nav Sør-Trøndelag. Winsnes er utdannet sykepleier ved Diakonhjemmet med tilleggsutdanning i ledelse.

Bernt Asle Arntsen (nummer tre fra venstre). Til høyre i bildet er fylkesdirektør Bente Wold Wigum.

Bernt Asle Arntsen: Avdelingsdirektør for administrasjonsavdelingen.

Arntsen har vært avdelingsdirektør i Nav Sør-Trøndelag siden etableringen i 2006. Han leder i dag administrasjonsavdelingen. Arntsen har hovedfag/master fra NTNU i sosialøkonomi med vekt på arbeidsmarkedsøkonomi og statistikk/analyse.

Les også: Her er trygdehovedstaden

Dette blir lederne av spesialenhetene:

Sidsel Dahl Bjørgvik: Avdelingsdirektør for Nav arbeidslivssenter Trøndelag.

Hun har jobbet som avdelingsdirektør for arbeidslivssenteret i Nord-Trøndelag siden 2011, og får nå ansvaret for hele Trøndelag. Dahl Bjørgvik har tidligere hatt flere lederstillinger ved Aker Solutions Verdal, bl.a. som produksjon og HMS-leder.

Geir Lehn Hultgren: Kontorsjef for Nav rådgivningstjenesten.

Hultgren leder i dag Nav arbeidsrådgivningskontor i Sør-Trøndelag. Han jobbet veileder og avdelingsleder i Aetat og som avdelingsleder i Telenor Teleservice. Hultgren har utdanning innen økonomi/administrasjon, samt pedagogikk fra NTNU.

Kjersti Søberg: Kontorsjef for Nav tiltaksenhet.

Søberg er i dag leder for Nav tiltak i Sør-Trøndelag. Hun var med i etableringen av tiltaksenheten og har vært leder for enheten siden 2012. Søberg har tidligere hatt ulike roller i Aetat. Hun har også hatt ulike lederoppgaver i etaten. Søberg er utdannet bedriftsøkonom fra BI.

Ledelsen tiltrer stillingene 1. januar 2018.

Les også: Argumentene for henholdsvis Trondheim og Steinkjer

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.