- Udemokratisk når Hansson peker ut sin egen etterfølger

Trondheimspolitiker Hilde Opoku (MDG) mener partiledelsen er udemokratisk. Hun sier Rasmus Hansson har pekt ut sin egen etterfølger.

Trøbbel i paradis: Rasmus Hansson og Hilde Opoku avfotografert da de begge var nasjonale talspersoner for partiet. Det resulterte i åpen konflikt. 

- Det er ikke greit slik partiet holder på, sier Hilde Opoku fra Ghana. Hun har permisjon fra trondheimspolitikken for å være spesialrådgiver for FNs bærekraftsmål i Ghana og var tidligere nasjonal talsperson sammen med Rasmus Hansson. Da hun gikk av i 2016 refset hun lederstilen til Hansson. Nå er hun på nytt kritisk til den samme partiledelsen. Hun mener partiledelsen, med Hansson i spissen, ikke følger demokratiske spilleregler i jakten på en ny nasjonal talsperson.