– Om det kommer unger innom som ikke går i klassen, så blir de også invitert inn

På Tiller blir det diskofest i garasjen. På Nardo har foreldrene fått låne skolen, mens på Flatåsen har de tradisjoner for borettslagsfest. Ingen skal føle seg utenfor når høstens store barnefest finner sted.

Klare for fest: Rachel Gjelsvik Tiller gleder seg til halloween hjemme på Tiller tirsdag. Klassevenninene Sol Leinbrock (bak fra v.), Mia Arngard Kulvik, Rachel Gjelsvik Tiller, Hanna Myren Brattset, Theodor Gjelsvik Tiller (Trump), Annabelle Gjelsvik Tiller, Mali Enoksen-Viken og Ellinore Elise Kongstein. Foran fra venstre: Tiril Fornes, Sofia Kostruba og Corneliuous Gjelsvik Tiller skal ha diskofest i garasjen før de går ut for å skaffe godteri i bøtta, med spørsmålet «knask eller knep»?   Foto: Richard Sagen

Firebarnsmor Rachel Gjelsvik Tiller har forholdt seg til halloween siden hun fikk sitt første barn i 2001, og har blitt glad i tradisjonen.