Marthe Pleym ble redd for barnet i magen da hun ble påkjørt i rushtrafikken tirsdag, men en legesjekk viste at alt skal være i orden. Foto: Privat

- Hun var veldig lei seg for det som hadde skjedd og sa hun ble usikker da jeg ikke stanset med en gang. Samtidig var hun stresset fordi hun skulle på jobb. Hun beklaget det som hadde skjedd. Det var fint at hun ringte. Nå får vi denne saken ut av verden, sier Marthe Pleym.

Les også: Kollisjonen flyttet bilen ti meter

Ringte onsdag morgen

Bilføreren ringte Marthe onsdag morgen. Da hadde hun lest Adresseavisens sak om gravide Marthe som ble kjemperedd for barnet i magen etter sammenstøtet. Marthe dro til sykehuset og fikk sjekket at alt var i orden med barnet.

Les også: Baby og gravid kvinne i trafikkulykke i Midtre Gaudal

- Vi skal møtes i kveld eller i morgen for å skrive skademelding, forteller Marthe.

Det skal ikke være store skader på bilene, men et merke etter grillen til den andre bilen på Marthes støtfanger.

Les også: Fire biler kolliderte i i Okstadbakken

- Fint å få ordnet opp

Sammenstøtet skjedde i rushtrafikken mellom Skansentunnelen og Rockheim på tur inn mot byen. Marthe så ingen mulighet til å stanse, men vinket for å få med seg den andre bilføreren til å svinge til siden etter rundkjøringen ved Rockheim/Clarion-hotellet på Brattøra.

- Hun forklarte at hun ikke så at jeg vinket. Uansett er det nå i orden og det var utrolig bra at jeg fikk vite hvem det var og at vi får ordnet opp, sier Marthe.

Les også: To biler kjørte av veien i Rissa