Siva-sjefen sluttet og fikk 1,9 millioner og leasingbil til 15 000 i måneden

Siva-direktør Espen Suseggs arbeidsavtale var tydelig på at etterlønn ikke var aktuelt dersom han gikk av selv. Likevel fikk han 1,9 millioner etter å ha sagt opp og sluttet på dagen i det statlige foretaket.

Nylig avgått Siva-direktør Espen Susegg fikk med seg en årslønn og en bilavtale verdt 15 000 kroner i måneden da han sa opp i Siva.  Foto: Siva

På nyåret ble det kjent at Sivas administrerende direktør, Espen Susegg, hadde sagt opp jobben som administrerende direktør i det statlige foretaket. I kjølvannet av denne nyheten, fortalte Adresseavisen at det rett før jul kom varsler fra 13 personer til Sivas styre. Tirsdag fortalte Adresseavisen at under Susegg ble vennens selskap Sivas viktigste samarbeidspartner.