Hektisk møteaktivitet om Kystad-saken:

Waage kjemper for partiets tillit - i møter hele dagen

Aps gruppeleder Geir Waage går inn og ut av møter hele mandagen for å forklare seg om sin rolle i Kystad-saken. Det står om tilliten til Aps nest fremste tillitsvalgte i Trondheim. Mange i Ap skal nå føle seg lurt.

Både Venstres Erling Moe og Sps Marte Løvik har tillit til Ap-topp Geir Waage. Det ble klart etter et møte mellom samarbeidspartiene mandag. - Geir innrømmer at han har gjort feil i saken. Alt dette har han beklaget for oss, og jeg har en grunnleggende tro på at alle mennesker skal få en ny sjanse. Uansett, det er opp til Ap om de har tillit til Geir eller ikke, uttalte Marte Løvik etter møtet. 

Økokrims opplysninger om kontakten mellom Geir Waage og Rune Olsø i grønn strek-saken har vekket sterke reaksjoner - også internt i Arbeiderpartiet.