Her kan du få påskehytte for 300 kroner døgnet

Har du lyst til å tilbringe påskeferien i fjellet i Trøndelag, men mangler et sted å bo? Både Statsskog og Fjellstyrene leier ut hytter. Vil du prøve noe mer primitivt kan du satse på de enkle buene som står åpne.

Fjellstyrene og Statskog har hytter til leie over hele Norge. Vi har laget oversikt over de fleste hyttene i Trøndelag som i skrivende stund er ledig i påsken. Klikk deg inn på de blå punktene i de tre kartene som ligger nede i artikkelen. Der finner du også buer du kan krype inn i for kortere opphold. 

- Foreløpig er det en god del hytter ledige i påsken. De som har bestemt seg har allerede bestilt og dra uavhengig av vær og vind, mens andre nok venter til uka før påske. Da vet de mer om hvordan været blir. Samtidig er de klar over at de da kanskje ikke får akkurat den hytta de har tenkt seg, sier Eva Kristin Grøndal som er eiendomskonsulent i Statskog.