- Jeg gleder meg til å treffe Sylvi på Stortinget. Så vi kan ta en fortrolig prat

KrF-leder Knut Arild Hareide avsluttet hardkjøret den siste uka med politiske podkaster og talen «Politikk – en fest og en plage».

KrF-topp Geirmund Lykke synes partileder Knut Arild Hareide har gjort en god jobb den siste uka. På Adresseavisens spørsmål om hva han har hørt på i hodetelefonene i det siste, svarer han: - Mest podkaster som OmAdressert og Aftenpodden. Det har blitt litt færre amerikanske i det siste. Jeg har fått min Trump-dose av Listhaug! 

Han kommer gående mutters alene inn dørene på Scandic Hell, med øretelefonene rundt halsen og slipset i lomma. Bak seg har han en av sine mest krevende uker som KrF-leder, som endte med at landets justisminister tirsdag morgen gikk ut av Solberg-regjeringen. Nå venter først noen dager med familien i Oslo, før turen går til brorens hytte på Sjusjøen. Men først skal han holde festtalen på middagen til sine partikolleger på KrFs Trøndelagskonferanse på Hell.