Fremskrittspartiets Mats Ramo tar et nådeløst oppgjør med eget parti:

- Alle andre parti har tatt et oppgjør med seksuell trakassering. Men ikke Frp

Bystyremedlem Mats Ramo sier at behandlingen av varslere og seksuell trakassering i Frp er en skandale. –Partiarrangementer er ikke trygt for unge jenter, sier han.

Bystyrerepresentant for Frp i Trondheim, Mats Ramo, reagerer sterk på sitt eget partis håndtering i varslersakene: - Hvis en far ringer meg og spør meg om det er trygt å sende sin 17-år gamle datter til et partiarrangement, må jeg si det som er sant: Nei, det er det ikke lenger. 

Det er saken om en nasjonal tillitsvalgt i Frp og FpU, der flere jenter har varslet om upassende oppførsel, som har fått begeret til å renne over for den mangeårige tillitsvalgte Frp-politikeren fra Trondheim. Lørdag ble det kjent at den nasjonale tillitsvalgte, som blant annet skulle ha invitert en 14-åring til sex over Snapchat, får fortsette i sine tillitsverv. Ramo ble så rystet at han satte seg ned og skrev et leserinnlegg der han tar et oppgjør med eget parti . «Så lenge Njåstad og hans kumpaner styrer over etiske spørsmål i partiet, så er det enkelt sagt ikke trygt for unge jenter å delta på partiarrangementer», skriver Ramo i innlegget.