- Har aldri opplevd å sende hjem 140 ungdommer fra hjemme alene-fest

Lensmann Gunnar A. Solli ved Inderøy lensmannskontor slår alarm etter at politiet måtte avslutte to fester hvor det var til sammen 230 ungdommer til stede.

Skuffet: Lensmann i Inderøy, Gunnar A. Solli, synes det er nedslående at cirka 230 ungdommer var til stede på to fester som kom ut av kontroll i helga. Han kritiserer foreldre som ikke vet hva ungdommene holder på med. 

I et Facebook-innlegg med tittelen «HVOR ER DERE FORELDRE?» tar lensmann i Inderøy, Gunnar A. Solli et kraftig oppgjør med foreldrene til ungdommer under 18 år som drikker seg fulle på private fester. Innlegget ble lagt ut på Facebook-siden til politiet på Innherred mandag ettermiddag. Fra og med 1. juni går han over i en ny rolle som avsnittsleder på Steinkjer politistasjon.