Jarle Holberg var med på hytteturen hvor sex-meldingen ble sendt fra

- Dette er ubehagelig. Opptre voksent, og meld fra

Jarle Holberg fra Trondheim var med på hytteturen hvor sex-meldingen til Liv Signe Navarsete ble sendt. Han sier det er på høy tid at han som sendte meldingen sier fra.

Erlend Fuglum, Morten Søberg, Jostein Grande, Bjørn Arild Gram, Jarle Holberg, Rune Hjulstad, Ivar Vigdenes, Ola Borten Moe benekter alle at de har sendt en grov sexmelding til tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete.  Foto: FOTO: Aftenposten/NTB scanpix/Senterpartiet

- Jeg har ikke sendt denne meldingen, og jeg vet ikke hvem som har gjort det. Det viktigste nå er at personen som har sendt meldingen gjør opp for seg, varsler fra, og opptrer voksent. Alle kan gjøre en feil, og dette blir for dumt, sier Holberg til Adresseavisen.