Vil ha ni års fengsel for mor etter at datter (3) døde

Statsadvokaten mener det er bevist utover en hver rimelig tvil at en mor mishandlet sin tre år gamle datter slik at hun døde av skadene.

Statsadvokat Unni Sandøy (bak) la ned påstand om straff som er en av de strengeste som er lagt ned etter den nye familievoldparagrafen (straffeloven av 2015). Bistandsadvokat Hege B. Skillingstad (til venstre) mente oppreisningsnivået for hver de to guttene burde ligge på omkring 125.000 kroner. Til høyre: Etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen  Foto: Bjørn Tore Ness

- De handlingene som medførte den lille jentas død ligger nært opp mot forsettlig drap, mente statsadvokat Unni Sandøy da hun kom til påstanden om straff etter barnedødsfallet i Overhalla i juni i fjor, skriver Namdalsavisa.