Ansetter egen prosjektleder:– En milepæl for parken

Destinasjon Namsskogan familiepark inngår en intensjonsavtale med NTNU og Vitensenteret i Trondheim om et opplevelsessenter på Trones.

Joe Halvard Braseth møtte onsdag opp på Vitensenteret i Trondheim for å signere intensjonsavtalen mellom Namsskogan familiepark, Vitensenteret og NTNU Vitenskapsmuseet. Avtalen ble signert på Thomas Angell-rommet. Fra venstre Reidar Andersen, museumsdirektør NTNU vitenskapsmuseet, Joe Halvard Braseth, destinasjonsdirektør ved Namsskogan familipark og direktør ved Vitensenteret Arnfinn Stendahl Rokne.  Foto: Christine Schefte

– For destinasjonen Namsskogan familiepark betyr dette at vi nå får muligheter for helårsaktiviteter. Dette er en milepæl for parken, sier destinasjonsdirektør i Familieparken Joe Halvard Braseth.