Overvik-saken tar en ny, overraskende vending:

Berger Presthus gård og bygger skole inne på Overvik

Det blir likevel skole inne på Overviks eget område. Veien blir heller ikke lagt over Presthus gård, og gården blir dermed spart. Ap har helt overraskende snudd i et nytt forlik.

- De har fått lov å bygge på eget område. De får ikke i tillegg bygge skole og vei på annen manns jord. Det er det kompromisset handler om, sier Sp's Marte Løvik. Både hun og MDGs varaordfører Ola Lund Renolen, KrFs Geirmund Lykke, Venstres Erling Moe og Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen er glade for det helt nye kompromisset i Overvik-saken. Det er også Aps mann, Marek Jasinksi.   Foto: terje svaan

Overvik-saken tok tirsdag en ny og overraskende vending. Flertallskoalisjonen i Trondheim, bestående av Ap, MDG, Venstre, KrF, Sp og Pensjonistpartiet har inngått forlik i saken om Overvik og presenterte resultatet for Adresseavisen tirsdag formiddag.