- Jeg klarer nesten ikke å beskrive hvor lettet og glad jeg er, jeg har vært så langt nede, sier Arntzen, overlykkelig for at katten er funnet i god behold etter å ha vært borte siden lørdag.

Gjemte seg i kjelleren

- Det er helt utrolig, og det er ingen som vet hva som egentlig har skjedd, men det var naboen som fant ham innerst i kjellerrommet. Vi har lett overalt, også i kjelleren, men han har ikke gitt fra seg en eneste lyd, noe som også er uvanlig til ham å være, sier Arntzen.

Helt siden lørdag kveld har han lett etter «Pablo». Den ni måneder gamle bengalkatten har aldri vært ute før og eieren fryktet at han ikke kom til å se kjæledyret sitt igjen. Han var lenge redd for at katten kunne være skadet eller stjålet.

- Fantastisk engasjement

- Jeg har vært så bekymret og satte igang så mye for å finne ham. Jeg har til og med ringt synske, sier Arntzen. Han er svært takknemlig for alle som har bidratt i letingen etter katten.

- Engasjementet fra folk har vært helt fantastisk, jeg har fått så utrolig mye hjelp. Jeg må bare takke alle som har bidratt. Det er helt ubeskrivelig at det ble en lykkelig slutt på dette, sier Arntzen og tilføyer at «Pablo» er litt pjusk og mager, men at han allerede har begynt å «snakke».

Godbiter og godt stell

- Han har fått både mat og godbiter, og han spiser godt, så han er i full gang i gjen. Og i natt skal han få ligge i sengen min. Dessuten skal han få lov til å gjøre litt ugang en stund, sier Arntzen humrende.