Ildsjel døde i traktorulykke:

- Harald var helt enestående og vil bli dypt savnet i bygda

Rindalordfører Ola T. Heggem mener det vil bli et stort tomrom i idrettslaget og i lokalsamfunnet etter at Harald Solvik døde mandag ettermiddag.

Harald Solvik døde etter en traktorulykke i Rindal mandag ettermiddag. Dette bildet ble tatt under årsmøtet til Trøndersk skilaug i Granåsen 24. april i år. Bildet publiseres etter samtykke fra pårørende.  

Sju ildsjeler i Rindal IL drev med skogsrydding langs den nye lysløypa som går ved Høghaugen ved Igltjønna i Rindal kommune. Rett før klokka 14.00 mandag ettermiddag fikk nødetatene melding om ulykken. En traktor hadde begynt å trille, og en av de frivillige havnet under kjøretøyet. Politiet har nå frigitt navnet på omkomne. Det var 70 år gamle Harald Solvik fra Rindal som døde av skadene han pådro seg.