Han nekter å ha sex og ser heller på Netflix

Etter krangelen føles det som hun blir straffet av samboeren sin.

Hei! Jeg opplever at samboeren min blir sur, grinete og ikke har lyst på sex etter vi har kranglet. Han avviser meg, og for meg ser det ut som han skal straffe meg på en eller annen måte. Han sier at han ikke tenner på meg når jeg er sint eller kranglevoren. At han selv er sur og høyrøstet har han ingen innsikt i selv, og dette frustrerer meg skikkelig. Jeg opplever at han oppfører seg barnslig og umodent. Han gidder ikke diskutere eller bidra til å løse våre uenigheter. Han trekker seg unna uten å snakke ferdig. Enten drar han for å trene, eller så setter han seg ned for å se film på Netflix. Jeg synes ikke dette er en OK måte å løse konflikter på og jeg mener at måten han behandler meg på er uakseptabel.