Det var tirsdag kveld mellom klokken 20.00 og 21.00 at politiet fikk melding om en alvorlig episode på Marinen. Ifølge krimvaktleder Kristian Mørkved ved Sentrum politistasjon i Trondheim, har politiet kodet hendelsen som et ran.

- Rispet med kniv

Krimvaktlederen opplyser at den fornærmede gutten, som er under 15 år, traff en mann i 20-årene og en annen tenåring på Marinen. Der skal han ha blitt fraranet mobilen sin.

- Det er snakk om at en mobil er borte. I forbindelse med episoden ble han også rispet med kniv. Han er i ettertid behandlet for sårskadene og blir fulgt opp, sier Mørkved.

Operasjonsleder Ebbe Kimo ved politidistriktet opplyser til Adresseavisen onsdag morgen at den fornærmede fikk skader i en arm.

Siktet

Krimvaktleder Mørkved opplyser at politiet ble varslet om saken av personer på Marinen, som så det som skjedde. Mannen i 20-årene ble deretter pågrepet et annet sted i Trondheim sentrum, og er siktet for ran. Tenåringen som også var til stede på Marinen har status som mistenkt, men er ikke pågrepet.

- Foranledningen til det som skjedde er uklar. Det vil bli gjennomført mer etterforskning i denne saken, sier Mørkved.