Førsteinntrykk

Plasseringen er ikke all verden, der kroa ligger litt bortgjemt på et industriområde, bak et bilverksted og Esso-stasjon. Flust av containere gjør ikke saken bedre. Selve lokalet er ganske usjarmerende, noen friske gardiner og fargerike malerier, ellers er det lite å feste øynene på. Skjermen på veggen med et spansk sitat og noen cocktailer virker litt malplassert. Det hadde ikke gjort noe med litt mer sjarm og personlighet i innredningen. Hurtigladestasjon på YX-stasjonen trekker opp.

Meny

Henger på store flate tv-skjermer. Her er det faktisk en del sunne alternativ i form av salater, men ellers er det burger, kebab og den velkjente biffsnadderen. På lunsjmenyen finner du selvfølgelig karbonade med erter og løk. Også pluss for at de har dagens meny med tradisjonskost som for eksempel klubb og duppe.

Klassisk meny: Det finnes både brødmat og varmmat på denne kroa. Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen

Mat

100 g baconcheeseburger med pommes frites og mineralvann til 156 kroner. Burger og chips er rykende varm. Burgeren er smakfull og er perfekt stekt, ifølge fotografen. Flere har i forkant sagt at burgeren skal være blant de bedre, og ryktet stemmer tydeligvis.

Kjent burger: Det er flere som har skrytt av burgeren til Kjell i forkant, og den var ifølge fotografen perfekt stekt. Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen

Barnevennlig

En liten rosa benk med noe tegneutstyr. Så hvis barnet ditt aspirerer til å bli den neste Don Rosa, så kan den kreative utfoldelsen fortsette på denne kroa. Ellers er det i grunnen lite for barna. Men fyldig barnemeny i det minste.

Tegnekrok: Barna har fått en rosa benk, ark og tegnestifter. Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen

Service/renhold

Hyggelige folk bak kassa, og ikke minst effektiv i å rydde. Ryddet raskt vekk mat fra uteservering for å hindre festmåltid for måkene. Kom og spurte om det smakte godt. Store, rene toalett med stellebord.

Totalinntrykk: 4

Karle Brenne (73) og Mary Greta Brenne (72) fra Skogn har feiret 17. mai på Kjell's kro. Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen

Dagens kunde:

Klubb, dupp, bacon og sirup er alltid en vinner, synes Karle Brenne (73) og Mary Greta Brenne (72) fra Skogn. De har tatt en liten snartur ned til Kjell, fordi de orket ikke å lage mat hjemme denne dagen.

– Det hender vi er her, jeg vil anta fem-seks ganger i året, sier Karle.

De har til og med feiret selveste nasjonaldagen på institusjonen Kjell’s kro, og da var det buffet på alle gjestene.

- Det er veldig store porsjoner, det er nesten sånn at det blir til at man spiser for mye, mener Karle.

- Ja, det er nok mat, og den er veldig god, istemmer Mary Greta.

Glad i kroa: Karle Brenne (73) og Mary Greta Brenne (72) fra Skogn bruker å stikke innom når de ikke gidder å lage middag hjem. Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen

Karle er opptatt av at ting var bedre før. For da var avkjørselen enklere. Da var det rett av E6, og så var man fremme. Nå er det ikke like lett etter at rundkjøringen kom.

- Vi som kjenner til Kjell’s vet hvor vi skal kjøre, men de har nok mistet noen kunder som brukte å stoppe tilfeldig her, tror skogningen.

- Det er fin parkering og uteplass. Nå skal jeg ta kaffen ute, sier Mary Greta.

Vi har allerede testet Berkåk veikro som kan skilte med Tesla-gründerens våte drøm og barnas paradis

Bli med til veikro 2 på Sandmoen: Her er hjemmelaget pudding og egen meny for yrkessjåfører

Kjell's kro i Levanger steker burgeren perfekt innimellom container-landskapet

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter