Adresseavisen skrev fredag kveld om bilen som kjørte rett inn i hagen til Turid Fagerkind og ektemannen Roar på Singsaker.

- Vi var akkurat ferdige med middagen og hørte plutselig et voldsomt drønn, fortalte huseier Turid Fagerkind til Adresseavisen rett etterpå.

Stoppet like ved husveggen

Ektemannen Roar satt inne i huset i Singsakerbakken da det smalt. Han trodde det var stilaset på utsiden som raste sammen. Men det stemte ikke:

- Da jeg åpnet ytterdøra så jeg rett inn i en varebil. Den hadde stoppet under en meter fra husveggen, fortalte han.

Varebilen hadde også en tilhenger med en stor last med materialer. Den var bare noen centimeter unna å treffe Fagerkinds bil som stod parkert utenfor huset.

Hadde slått av telefonen

-  Jeg tror ikke den kan ha stått parkert og ved et uhell trillet inn i gjerdet. Noen må ha kjørt bilen og stukket av, sa Fagerkind videre.

Mandag opplyser krimvaktleder Torstein Ekseth ved Sentrum politistasjon at denne teorien nok ikke stemmer. Det var en student som drev med flytting som hadde parkert bilen. Denne trillet deretter avgårde av egen hjelp inn i hagen til ekteparet, mener politiet.

- Studenten hadde ikke stukket av, men hadde slått av telefonen, sier Ekseth om hvorfor de ikke fikk tak i vedkommende med en gang etterpå.

- Studenten parkerte bilen med dårlige bremser og er nå ameldt for ikke å ha parkert forsvarlig, sier han.