Midtstilt eller ikke - det er spørsmålet. Her er 14 svar

Flertallet i bystyret ønsker midtstilt busstrasé i Elgeseter gate. Men fortsatt er spørsmålene mange.

Rangeres først. Midtstilt kollektivfelt i Elgeseter gate rangeres først i en ny evaluering Miljøpakken har gjort for Trondheim kommune. Under bystyrets behandling torsdag blir den mest trolig vedtatt. 

Torsdag kveld skal bystyret i Trondheim vedta busstrasé i Elgeseter gate. Debatten om kjøresystemet for metrobuss i Elgeseter gate har i realiteten vært fastlåst siden i fjor høst. Da gikk flertallet i fylkesutvalget inn for midtstilt løsning. I Trondheim har partiene i bystyret ikke blitt enige; sidestilt som nå, eller midtstilt? I vår ble et tredje alternativ – parallelle løp for buss og bil (miks mellom sidestilt og midtstilt) – kastet inn i debatten.