Beroliger svært engstelige beboere:

- Vi har tatt høyde for at Grilstad Marina skulle synke noe

Utbygger og geotekniker beroliger beboere på Grilstad Marina. Bevegelsene har vært helt som forventet, og det er ingen fare for byggene.

Geotekniker Signe Gurid Hovem i Multiconsult sier at kartet som ble publisert i Adresseavisen onsdag, ikke var noen overraskelse for dem. - Et område som fylles opp, beveger seg. Det er derfor vi lager prognoser på forhånd, og måler underveis. Det må gjøres før man plasserer byggene, understreker hun og utbyggingssjef, Frode Reinaas. 

Utbyggingssjef ved Grilstad Marina, Frode Reinaas, forteller at artikkelen i Adresseavisen om innsynkingen ved Grilstad Marina har skapt usikkerhet og engstelse hos beboerne og kjøperne i området, og svært mange har tatt kontakt. Grilstad Marina har også sendt ut et brev for å berolige.