Ola fikk tips om at tyver kunne slå til – natt til onsdag ble butikken raidet

Ola Søgård er glad for at politiet har pågrepet og siktet to trøndere for innbrudd i sportsbutikken.

Knust vindu: Tyvene kom seg inn i sportsbutikken i Folldal ved å knuse et vindu i inngangsdøra. De ble stanset ved hjelp av spikermatter på riksvei 3 ved Koppang.  Foto: PRIVAT

Natt til onsdag like etter klokka 04.00 fikk politiet beskjed om at to personer var i ferd med å bære ut varer fra butikken MX sport Folldal. Etter en lengre forfølgelse endte ferden på riksvei 3 ved Koppang. Da hadde politiet lagt ut spikermatte for å få slutt på den hasardiøse ferden. To menn fra Trøndelag ble pågrepet og siktet. I bilen ble det funnet tyvegods som svært trolig stammer fra sportsbutikken i Folldal. Den er det Ola Søgård og kona som eier og driver sammen.