Dobbeltdrapet i Trondheim:

Stakk seg selv i magen mens han ropte «Shoot me! Shoot me!»

Politiet skjøt den dobbeltdrapssiktede 18-åringen på bussterminalen i Trondheim. Nå har Spesialenheten for politisaker vurdert saken.

Slik så det ut på gulvet inne på bussterminalen ved Trondheim sentralstasjon etter pågripelsen av den drapssiktede. Mannen skal ha stukket seg gjentatte ganger med kniv i mageregionen. Politiet avfyrte da skudd.  Foto: Håvard Jensen

Det var om lag klokka 18.38 mandag 17. september i 2018 at den 18 år gamle afghaneren ble skutt i venstre legg med pistol av en sivil politipatrulje og deretter pågrepet på bussterminalen ved Trondheim sentralstasjon. Dette var ca. 45 minutter etter at operasjonssentralen ved Trøndelag politidistrikt hadde fått melding om dødsvolden i Prinsens gate.