Statsråden har invitert seg selv til styremøte:

- Situasjonen for Nord universitet er alvorlig

Statsråd Iselin Nybø (V) har invitert seg selv til styremøte ved Nord Universitet. – Bakgrunnen er den alvorlige situasjonen for universitetet, sier hun.

Inviterte seg selv: Statsråd for forskning og høyere utdanning Iselin Nybø (V) har invitert seg selv til styremøte ved Nord universitet. - For meg er det viktig at vi er enige om alvoret i situasjonen, og at vi drar i samme retning, sier hun. 

- Nord universitet har en bredde av utfordringer som jeg vil snakke med styret og ledelsen om, sier Iselin Nybø. Hun er statsråd for forskning og høyere utdanning. Det ferske universitetet med ni studiesteder i Trøndelag og Nordland, står i fare for å miste statusen som universitet. I tillegg slår statsråden fast at Nord har mange og sammensatte problemer. Derfor går hun til det uvanlige skrittet å invitere seg selv til styremøtet fredag.