- Hvorfor er mektige Rita redd en 23-åring fra AUF?

Politisk redaktør Tone Sofie Aglen sier folk sliter med å forstå ordfører Rita Ottervik. Partisekretær Kjersti Stenseng følger nøye med på situasjonen i Trondheim.

Tone Sofie Aglen under det pågående Trøndelagsmøtet på Hell i Stjørdal kommune.  Foto: Rune Petter Ness

Bråket og maktkampen i Trondheim Ap når daglig nye høyder. Tidligere torsdag meldte nominasjonskomiteens leder at et møte mellom Rita Ottervik og Julie Indstad Hole ikke har ført frem, og at komiteen ikke har klart å komme til en enstemmig liste bak Ottervik. Som kjent ønsker Ottervik at Sissel Trønsdal skal bli kommunalråd, mens motparten ønsker Indstad Hole på den viktige tredjeplassen. Også fjerdeplassen er det kamp om. Otterviks kandidat Jørn Arve Flått utfordres av Geir Jarle Sirås.