Hevdet at sexdukke som lignet på et barn var julegave til seg selv

En mann i 50-årene fra Fosen er dømt for å ha bestilt ei sexdukke. I forbindelse med etterforskningen oppdaget de også overgrepsbilder og chatting om overgrep mot barn.

Denne sexdukken som ser ut som et barn ble beslaglagt av Tollvesenet på Gardermoen. Nå er fosningen som innførte den dømt for brudd på straffelovens paragraf 311, som omhandler fremstilling som seksualiserer barn. 

Nylig møtte en mann i 50-årene i Fosen tingrett, tiltalt for å ha produsert, anskaffet, innført eller besittet fremstilling av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserte barn. Saken startet allerede da en sexdukke ble beslaglagt av Tollvesenet på Oslo Lufthavn Gardermoen 19. desember 2016. Etterforskningen førte til at politiet gjorde beslag av datautstyr hjemme til fosningen. Gjennomgangen av dette avslørte både overgrepschatting og oppbevaring av overgrepsbilder av barn.