Obos bygger på spekulasjon:

Bestemte seg for å starte bygging selv om ingen av 67 leiligheter var solgt

Obos har bestemt byggestart for 67 nye leiligheter i Ladebyhagen, før noen av leilighetene var lagt ut for salg. Det er første gang Obos starter bygging uten å vite hvordan salget går på forhånd.

Byggeplassen: Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos (til høyre) var denne uka på Ladebyhagen for å markere byggestart. Fra venstre: regiondirektør Trond Krogstadmo i Skanska Bygg Trondheim, prosjektdirektør Arve Heggem i Obos Nye Hjem og adm. dir. Ståle Rød i Skanska Norge, som er hoverentreprenør på Ladebyhagen. 

- Vi vet av erfaring at folk liker å se det ferdige produktet før de bestemmer seg. Nå går det også kortere tid fra folk bestemmer seg til de kan flytte inn. Det er vanskeligere å forholde seg til boligene hvis det er opptil to-tre år før leiligheten er ferdig, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos Boligbyggelag.