Trondheim må utsette nye trygghetsalarmer

Trondheim kommune utsetter innføringen av nye trygghetsalarmer på grunn av kritiske feil med den nye digitale løsningen.

Utsetter nye alarmer: - Dette er uheldig. Men jeg vil tro at brukerne synes det er bra at vi holder tilbake dette når vi opplever at kvaliteten ikke er god nok, sier Gustav Østerberg Øverli, enhetsleder for helsevakta i Trondheim kommune.  Foto: Mariann Dybdahl

- Vi har gjennomført en omfattende test av alarmene for å se at de passer til vårt bruk, og for å være trygg på at kommunikasjonen mellom brukerne og trygghetspatruljen blir sikker og trygg. I løpet av denne testen har vi kommet frem til at den nye løsningen ikke holder den kvaliteten som vi er avhengig av å ha, sier Gustav Østerberg Øverli, enhetsleder for helsevakta i Trondheim kommune.