- Erna Solberg må være varsom

- Det er ikke lett å være en liten teatergruppe og være truet av ytre høyre heller, sier skuespiller ved Trøndelag Teater, Øyvind Brandzæg, som reagerer på statsministerens uttalelser.

- Jeg synes fryktelig synd på Tor Mikkel Wara. Men det er vanskelig å være en liten teatergruppe, som får trusler fra ytre høyre også, minner skuespiller Øyvind Brandzæg om. Bildet er tatt ved en annen anledning. 

- Det Erna Solberg gjorde på pressekonferansen onsdag var å bruke storslegga mot kunstnerisk frihet. Hun mente sterkt om et teaterstykke hun ikke har sett. Høyre er tydelig på at de ikke skal legge seg bort i det kunstneriske, og den fanen burde hun holdt høyt. Det gjorde hun ikke, sier den kjente skuespilleren ved Trøndelag Teater, Øyvind Brandzæg. Brandzæg har selv bakgrunn i Ap.