Frontkolliderte med lastebil og ble slengt ut av bilen fordi beltet røk

Mann i 60-årene ble dømt til å betale 12 000 kroner i bot etter å ha kollidert med lastebil hvor far og sønn (3) befant seg.

Personbilen fikk store skader. Sjåføren, en mann i 60-årene, ble slengt ut av bilen.   Foto: POLITIET

Nylig møtte mannen i 60-årene opp i Inntrøndelag tingrett tiltalt for å ha vært uaktsom i trafikken mandag 14. august i 2017. Da kjørte han en personbil av merket VW Tiguan på fylkesvei 17 ved Fjær i Namsos. Ifølge tiltalen skal mannen ha kommet over i motgående kjørefelt og kollidert med en Volvo lastebil med påmontert henger klokka 09.35. Mannen erkjente seg ikke skyldig etter tiltalebeslutningen. Han forklarte i retten at han ikke husket noe av hendelsesforløpet før kollisjonen, og mente det var mest sannsynlig at lastebilen forårsaket ulykken.