Fylkesordfører Tore O. Sandvik til redermilliardæren Torstein Hagen:

- Vis stolthet over Norge ved å flytte hjem og bidra til dugnaden

Redermilliardæren Torstein Hagen skattet under 60 000 kroner til Norge i 2017. SV vil ha slutt på at Staten alltid betaler for redningsoperasjoner. Fylkesordfører Tore O. Sandvik ber milliardæren flytte hjem.

STYRTRIK: Skipsreder Torstein Hagen er blitt mangemilliardær på sin redervirksomhet. Lørdag var det tett på å gå riktig ille i Hustadvika på mørekysten. Her med en modell av søsterskipet til Viking Sky, Viking Star, på kontoret i Sveits.  Foto: Ellingvåg, Ørjan, NTB scanpix

«Det har vært en fantastisk innsats fra hele fylket. Vi skal være stolte over å være nordmenn», sa eieren av cruiseskipet Viking Sky, den norske redermilliardæren Torstein Hagen, søndag ettermiddag.