- Jeg lærer dem å ikke bli arrestert av politiet

- Jeg er her for å lære vindkraftmotstanderne å aksjonere innenfor lovens rammer, sier Kurt Oddekalv. Lars Haltbrekken og andre kritikere fnyser han av.

I leiren av 20 – 25 demonstranter var det god stemning da Miljøvernforbundets leder Kurt Oddekalv holdt aksjonistkurs onsdag. Også da klarte de å stoppe anleggsarbeidene.  Foto: Grete Holstad

Onsdag kom Miljøvernforbundets leder til Hestdalen hvor demonstranter forsøker å forhindre anleggsarbeidene på vindparken i Sørmarkfjellet i Flatanger. 20 – 25 demonstranter var samlet. Mens noen var ute og «gikk tur», var de fleste samlet i skogkanten for å høre på Oddekalv. Stemningen var god, det ble fleipet, diskutert og fortalt historier, og en kvinne brukte politisperrebåndet som var tatt ned som strikkegarn.